Януари
Февруари
Март
Април
Май
Юни
Юли
Август
Септември
Октомври
Ноември
Декември

Автобусен транспорт

Фирма „Чапъра – ММ“ извършва автобусни превози в страната и чужбина. Транспортната фирма е основана в град Ямбол през 1993 г. от г-н Мирослав Мирчев.

„Чапъра – ММ“ е специализира в сферата на автобусните превози, като обслужва както областната транспортна мрежа, така и републиканската. Извършват се специализирани и случайни превози на територията на страната и в чужбина.

Фирма „Чапъра – ММ “ има лиценз на Общността за международен автомобилен превоз на пътници с №0689. Извършват се автобусни превози както на територията на страната – екскурзии и лагери, така и в чужбина . Автопаркът на „Чапъра – ММ“ включва комфортни автобуси, които отговарят на всички стандарти и осигуряват удобство на пътниците.

Автобусен парк

Автобусният парк, който фирма „Чапъра – ММ“ има на разположение, включва 27 превозни средства на следните марки: Мерцедес, Фолксваген, Исузу и Сетра. Автобусите са модерни и удобни, като част от екстрите, които осигуряват комфорта на пътниците по време на пътуването, включват: климатик, хладилник, DVD, телевизор и др.

Фирма, която извършва автобусни превози в България и чужбина, не прави компромиси с качеството на предлаганите услуги. Екипът включва шофьори, които са изключително отговорни и внимателни на пътя и притежават необходимата квалификация и опит.

„Чапъра – ММ“ е коректен партньор, който удовлетворява високите изисквания на всички свои клиенти. Името на фирмата се е превърнало в синоним на качество в сферата на автобусните превози.